112Vandaag

Provincies

Man springt uit rijdende auto in Utrecht

politiewagen

Utrecht – De politie zoekt getuigen van een incident, waarbij een man uit een rijdende auto is gesprongen. Hij werd gewond aangetroffen bij de Kenaustraat.

Op dinsdagavond 9 januari werden agenten naar de Kenaustraat gestuurd voor een man die gewond was aan zijn hoofd en armen, omdat hij uit een rijdende auto was gesprongen. Dit gebeurde nadat hij om onduidelijke reden tegen zijn wil was meegenomen. De man kon niet vertellen waar hij precies uit de auto was gesprongen, maar onderzoek wees uit dat dit rond 20.00 uur bij de Marnixlaan gebeurd zou moeten zijn, vermoedelijk ter hoogte van de rotonde met de Royaars van den Hamkade. De verdachten gingen er vervolgens vandoor in de auto, een grijze Opel Zafira. Het slachtoffer werd per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Getuigen gezocht
Op het moment van springen reden er andere auto’s achter de auto waar het slachtoffer uit kwam. De politie vermoedt daarom dat meerdere mensen het incident hebben gezien. Bent u getuige geweest of kunt u ons van informatie voorzien die kan helpen bij het onderzoek, bel dan met de recherche in Utrecht op 0900-8844 of maak gebruik van onderstaand tipformulier. U kunt zich ook anoniem melden via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

To Top