112Vandaag

Noord-Brabant

Arrestatie in onderzoek ernstig steekincident in Eindhoven

Agenten bij ambulance

Eindhoven – We hebben donderdag 11 januari een 20-jarige Eindhovense verdachte aangehouden in een onderzoek naar een steekincident in het centrum van Eindhoven in december van het afgelopen jaar.

Twee agenten houden man in gebouw aan
Het steekincident vond plaats op het Stationsplein in Eindhoven op vrijdagochtend 29 december. Hierbij raakte een 17-jarige Eindhovenaar ernstig gewond. Het slachtoffer is inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis en maakt het naar omstandigheden goed.

In eerste aanleg wilde niemand iets vertellen over hetgeen zich had afgespeeld. Later in het onderzoek is toch nog aangifte gedaan. Lopende het onderzoek kwamen wij op het spoor van de 20-jarige verdachte. Hij werd donderdagavond rond 22.00 uur in zijn woning aangehouden. Hij zit vast voor verder onderzoek.

To Top