112Vandaag

Provincies

Drugslab gevonden na melding van overlast

LFO

Veenendaal – In een huis aan de Prins Bernhardlaan in Veenendaal is op woensdag 10 januari een drugslab gevonden nadat buren hadden geklaagd over overlast. Een 27-jarige man is aangehouden.

De huisbaas van het pand ging woensdagmiddag rond 1700 uur een kijkje nemen bij zijn pand naar aanleiding van de klachten. Zijn controle liep uit op een ruzie. Daarop werd de politie gebeld. Hierop sloegen de aanwezigen in het pand op de vlucht.

Eenmaal binnen troffen agenten een pillenpers, pillen en grondstoffen aan. Ondertussen werd een zoekactie op touw gezet waarbij ook Burgernet is ingeschakeld. Vanwege de veiligheid werden uit voorzorg de naastgelegen woningen ontruimd. Na een kwartier konden de woningen weer worden vrijgegeven.

Eén verdachte werd rond 18:00 uur aangehouden. De pillen, grondstoffen en pillenpers zijn in beslag genomen. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

To Top