112Vandaag

Noord-Brabant

Auto rijdt door na aanrijding in Breda

politie zoekt getuigen

Breda – De politie onderzoekt een aanrijding tussen twee auto’s op de kruising van de Lunetstraat met de Meidoornstraat. Een van de automobilisten ging er na de aanrijding vandoor.

De twee voertuigen kwamen op woensdag 10 januari rond 20.45 uur met elkaar in botsing op de kruising. Een van de auto’s, komende vanuit de richting Prinsenbeek, reed na de aanrijding door in de richting van het centrum van Breda. De andere bestuurster bleef gewond en met flinke schade aan haar auto achter. Ze is uiteindelijk met de ambulance naar de huisartsenpost gebracht.

Getuigen
De politie is op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook het tipformulier invullen.

To Top