112Vandaag

Limburg

Vitrines ingeslagen bij overval op juwelierszaak in Venlo

Recherche doet onderzoek

Venlo – Woensdagochtend is een juwelierszaak aan de Markt door twee mannen overvallen. Ze sloegen een vitrine in en vertrokken per scooter met onder andere buitgemaakte sieraden. Er raakte niemand gewond. We zoeken getuigen.

Iets na 10 uur kregen wij de melding, de politie ging direct ter plaatse. In de zaak was een 45-jarige medewerkster door de gemaskerde overvallers met een wapen bedreigd. Er is een vitrine ingeslagen.

Vervolgens vertrokken ze met een scooter richting Urbanusweg. Die scooter is later teruggevonden aan de Dr.Marie Curiestraat. De rood-oranje scooter is voor sporenonderzoek in beslag genomen. De politie heeft een buurtonderzoek ingesteld en in de zaak een sporenonderzoek. Als u iets gezien heeft kunt u bellen met 0900-8844 of anoniem met 0800-7000.

To Top