112Vandaag

Noord-Brabant

Snackbar overvallen in Eindhoven

Agent

Eindhoven – Dinsdagavond werd een snackbar aan de Heezerweg door twee nog onbekende daders overvallen. Ze gingen er met de inhoud van de kassa vandoor.

agente bakent gebied af met afzetlint
Het tweetal kwam rond 20.15 uur de zaak binnen en bedreigden de eigenaren met een mes. De slachtoffers werden gedwongen de inhoud van de kassa af te geven, waarna de overvallers er te voet via de Dopheide vandoor zijn gegaan. Ze zijn op de hoek van de Leenderweg samen op een bromfiets gestapt en verder gevlucht de wijk door. Op het moment van de overval waren er geen klanten binnen. De slachtoffers raakten niet gewond.

Skibril
De overvallers waren allebei rond de 1.80/1.85 meter groot en ze waren donker gekleed. Ze droegen een capuchon en hadden hun gezicht bedekt. Opvallend is dat de mannen volgens een getuige allebei een skibril op hadden.

Getuigen
Getuigen of mensen met informatie die mogelijk kan leiden naar de daders, worden dring end opgeroepen zich te melden bij de politie in Eindhoven via het landelijk politienummer 0900-8844. Uw informatie kun nu ook anoniem kwijt via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

To Top