112Vandaag

Provincies

Compositietekening aanrander Vianen

Compositietekening van de verdachte

Vianen – Als een vrouw van Nieuwegein naar Vianen fietst, rijdt een automobilist haar op de Ringdijk klem en betast haar vervolgens. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Met een compositietekening van de verdachte besteedt AVRO’s Opsporing Verzocht op 9 januari op televisie aandacht aan deze zaak. De tekening is ook te zien in de uitzending van 10 januari van het RTV Utrecht programma Bureau Hengeveld.

Het gebeurt op maandagavond 24 april 2017. Als de 27-jarige vrouw rond 23.00 uur over de Ringdijk fietst, rijdt een auto haar klem. De bestuurder van de auto stapt uit, pakt de vrouw vast en betast haar. Het slachtoffer weet hem van zich af te weren en vlucht weg.

Signalement van de verdachte

  • man
  • blanke huidskleur
  • leeftijd ongeveer 60 jaar
  • lengte ongeveer 1,65 meter
  • normaal postuur
  • had een zwarte doek voor zijn gezicht
  • droeg een zwarte jas tot op heuphoogte met aan de voorkant een rits
  • had een donkerblauwe spijkerbroek aan.

Auto
De man reed in een klein model zilvergrijze auto.

Vragen
Meent u de verdachte op de compositietekening te herkennen of weet u misschien wie de verdachte is? Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het tipformulier om uw tip bij de politie te melden. Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

To Top