112Vandaag

Noord-Brabant

Vader slachtoffer doorrijder Oss deelt schokkende video

Oss schokkende beelden aanrijding

Oss – De familie van de 28-jarige vrouw die in de nieuwjaarsnacht werd aangereden in Oss, heeft de beloning voor de gouden tip verdubbeld. Degene die een goede aanwijzing over de identiteit van dader kan geven, krijgt nu tweeduizend euro.

Op zijn Facebookpagina zette vader Antoine van de Bergh maandagmiddag bovendien nieuwe camerabeelden, genomen door camera’s bij zijn café. Hierop zijn beelden te zien van de aanrijding. (Let op: de beelden zijn heftig). Zijn dochter werd aangereden toen ze vuurwerk opraapte.

‘Ze had dood kunnen zijn’
Antoine: “Sommige mensen denken misschien dat het geen groot ongeluk was, omdat mijn dochter alleen een hersenschudding en kneuzingen heeft. Maar de klap is enorm, ze had dood kunnen zijn. Hopelijk zien mensen deze beelden en besluiten ze de dader aan te geven.”

Slachtoffer heeft nog veel pijn
Met zijn dochter gaat het nog altijd niet goed. “Ze is uit het ziekenhuis, maar heeft nog veel last van haar hand. We hopen dat de pijn wegtrekt. Ze krijgt nu morfine. Ze herinnert zich niet veel van de aanrijding en is vergeetachtig.”

To Top