112Vandaag

Noord-Brabant

Dode man in flatwoning Breda waar twee mannen na inval van balkon sprongen

traumahelikopter

Breda – Een arrestatieteam van de politie is dinsdagmorgen vroeg een woning binnengevallen aan de Roeselarestraat in de wijk Hoge Vucht in Breda. Daarbij zijn twee verdachten gewond geraakt. Ze sloegen op de vlucht en sprongen van een balkon. In het huis vond de politie een dode man.

De politie deed de inval, omdat surveillerende agenten tijdens een controle van de auto van de verdachten meerdere handvuurwapens zagen liggen. Agenten achtervolgden vervolgens de verdachten en kwamen met behulp van een speurhond uit bij de flatwoning, aldus een woordvoerder.

Bij de sprong kwam een verdachte op een lantaarnpaal terecht, de andere op straat. Het duo raakte zwaargewond. Meerdere ambulances kwamen ter plaatse. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen. De verdachten zijn naar het ziekenhuis gebracht. Wie de verdachten zijn, is nog niet bekend.

To Top