112Vandaag

Gelderland

Man (80) op oude dag bedreigd met vuurwapen lijkend voorwerp

Politie auto met zwaailichten

Didam – Zaterdagavond is op de Breideweg in Didam een 80-jarige man overvallen in zijn woning. Hij werd door twee daders bedreigd met een op een vuurwapen lijkend voorwerp. De daders zijn er met geld en pinpas vandoor gegaan.

Rond 18.30 uur werd de man door onbekenden in zijn woning bedreigd en beroofd. Na de melding hebben agenten de buurt onderzocht op zoek naar de daders. Met meerdere omwonenden is al gesproken om eventuele getuigen te vinden. De recherche is voor onderzoek ook in de woning geweest om eventuele sporen te achterhalen en het slachtoffer te spreken.

Getuigenoproep
Van de daders is bekend dat zij donker gekleed waren, de ene dader was langer dan de ander. Hebt u eerder die zaterdag of rond het tijdstip van de overval iets gezien, dat mogelijk kan helpen met het oplossen van deze overval? Neem dan contact op met de politie via het algemene nummer 0900-8844. U kunt onderstaand nummer daarbij doorgeven.

To Top