112Vandaag

Noord-Brabant

Twee schietpartijen in Breda

Politie communiceerd op straat

Breda – Op zaterdag 6 januari 2018 rond 02.30 uur zijn twee woningen beschoten en heeft een voertuig in brand gestaan. De politie onderzoekt deze drie zaken, maar het is niet duidelijk of deze incidenten met elkaar gerelateerd zijn.

In Breda hebben zich tijdens de nachtelijke uren twee schietincidenten voorgedaan. Op de Ahornstraat werd een woning beschoten met een vuurwapen. In de woning zijn meerdere kogelinslagen aangetroffen. De daders zijn daarna gevlucht in een grijze auto. Op de Hagehof is ook op een woning geschoten met een vuurwapen. Kort na de melding werd op de Ambachtenlaan een brandend voertuig aangetroffen. De politie vermoedt dat deze auto betrokken is bij minstens een van de schietpartijen. In beide woningen waren mensen aanwezig. Niemand is gewond geraakt.

Getuigen en camerabeelden gezocht
De politie wil graag in contact komen met getuigen en particulieren die mogelijk een van de incidenten op camerabeelden hebben staan. U kunt uw informatie doorgeven via de politie: 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 en www.meldmisdaadanoniem.nl of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. U kunt ook een tipformulier invullen onder vermelding van het dossiernummer 2018005185.

To Top