112Vandaag

Provincies

Politie zoekt getuigen overval pakketbezorger

Rotterdam – Donderdagmiddag beroofden twee gemaskerde mannen een pakketbezorger van zijn bestelbus op de Dadeltuin. De bus werd korte tijd later teruggevonden op de Benedenrijweg. De politie is een onderzoek gestart en tips zijn welkom.

De 38-jarige pakketbezorger had net zijn bus geparkeerd om een pakket af te leveren toen om 14:15 uur twee gemaskerde mannen op hem afliepen. Onder bedreiging van een mes moest de man uit Ede zijn autosleutels afstaan, waarna de overvallers wegreden in de richting van de Groene Tuin. Het slachtoffer bleef geschrokken maar ongedeerd achter. Toegesnelde agenten starten direct een onderzoek en vonden de bus op de Benedenrijweg. Wat precies werd buitgemaakt wordt onderzocht.

Getuigen
De politie doet onderzoek naar de overval en is op zoek naar getuigen. Heeft u donderdag 4 januari rond 14:15 uur op de Dadeltuin in Rotterdam de overval gezien of heeft u andere informatie die van belang kan zijn? Bel dan 0900-8844.

To Top