112Vandaag

Flevoland

Bellende vrouw beroofd van telefoon

Administrerende agenten

Almere – In Almere is vlakbij station Almere Centrum een vrouw beroofd van haar telefoon terwijl ze aan het bellen was. Dat gebeurde rond half 4 in de nacht van woensdag 3 januari op donderdag 4 januari.

De vrouw stond te bellen aan het Mandelapark toen ze werd aangesproken door een man. De vrouw draaide zich van de man af, maar daarop griste hij de telefoon uit haar handen. Na een korte worsteling ging de man er rennend vandoor in de richting van het Busplein. De politie heeft de zaak in onderzoek. Het signalement van de verdachte is als volgt; man, zo’n 1.70 meter, met een afrokapsel, een donkere huidskleur. Hij droeg een blauwe jas met de capuchon over het hoofd.

Getuigen gezocht
De politie wil graag in contact komen met eventuele getuige(n). Men kan contact opnemen via het telefoonnummer 0900-8844.

To Top