112Vandaag

Noord-Brabant

Achtervolging gestolen bestelbus in Oss

Politieauto met zwaailichten

Oss – Vannacht omstreeks 23.50 uur zagen surveillerende agenten een bestelbus met hoge snelheid rijden op de Graafsebaan in de richting van knooppunt Paalgraven. Omdat de bestuurder geen gehoor gaf aan het stopteken hebben de agenten enige tijd met zwaailichten achter dit voertuig gereden. Bij de verkeerslichten aangekomen stopte de bestelbus waarbij de twee inzittende uitstapte en wegrenden. Direct werd de achtervolging te voet voortgezet. Hierbij is er een verdachte, een 28-jarige Udenaar, aangehouden.

Gestolen

Het voertuig waar de verdachten in hadden gezeten bleek net daarvoor te zijn weggenomen uit Oss. De aangehouden verdachte is ingesloten en zal vandaag door de recherche worden gehoord.

To Top