112Vandaag

Noord-Holland

Man sloopt complete inboedel van vriendin en rijdt auto total loss

Gooise Meren – De politie kreeg afgelopen nacht een melding dat een man en vrouw aan het vechten waren in een woning in Gooise Meren.

Eenmaal ter plaatse bleek de vriend van de aangeefster zeer agressief te zijn. De man had letterlijk de complete inboedel van haar woning gesloopt. De glazen douche, deuren, stoelen, bankstel, televisie en meer.

Foto: politie/auto van agressor

Gecrasht 

De verdachte was er daarna dronken ervandoor gegaan in zijn auto. De dienstdoende eenheid trof de auto enige tijd later gecrasht aan tegen een boom. De verdachte sloeg na de crash op de vlucht. Na een zoektocht, met ondersteuning van een speurhond, is de verdachte alsnog aangehouden.

De verdachte is een cel gezet en de recherche zal de zaak in behandeling nemen.

To Top