112Vandaag

Noord-Brabant

Drie gewonden en meerdere huizen beschadigd na explosie in Etten-Leur

traumahelikopter

Etten-Leur – Bij een ontploffing afgelopen nacht zijn drie mensen gewond geraakt. Ook zijn verschillende huizen zwaar beschadigd. Een onderzoek is opgestart.

Op maandag 1 januari 2018 om 1.16 uur kwam er een melding binnen van een ontploffing aan de Vinkenbroek. Er zouden mensen gewond zijn geraakt. Verschillende hulpdiensten spoedden zich naar de straat. Meerdere mensen zijn hierbij gewond geraakt door een zware ontploffing. Drie van hen werden voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Ook waren er vijf huizen zwaar beschadigd en drie andere lichter beschadigd. Hoe de ontploffing is ontstaan is niet duidelijk en in de loop van 1 januari is een onderzoek opgestart. Bij dat onderzoek werden enkele mortieren gevonden bij een water. De Explosieven Opruimingsdienst participeert in het onderzoek. We willen graag weten hoe de explosie is ontstaan en roepen bewoners en gasten van bewoners op hun informatie met ons te delen:
– via de banner onder dit bericht of:
– via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden,
– via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006),
– anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M,
– via het Team Criminele Inlichtingen in een vertrouwelijk gesprek 079-3458999

To Top