112Vandaag

Noord-Brabant

Bosschenaar slaat partner met vuurwapen

‘s-Hertogenbosch –  De bossche politie hield maandagavond een 21-jarige man in het Bossche centrum aan. Hij heeft zijn partner in hun gezamenlijke woning mishandeld. Ook werd een vuurwapen in beslag genomen.

Agenten reageerden op een meldingen uit  de omgeving dat er in een woning een knallende ruzie tussen enkele personen bezig zou zijn. Agenten zagen door een ruitje dat er inderdaad gevochten werd en dat een man op een andere man zat en klappen uitdeelde. Direct sommeerden zij de aanwezige personen de deur te openen. Toen de agressor de deur opende, werd hij meteen aangehouden. De andere man, zijn partner,  bleek  flinke  verwondingen aan zijn gezicht te hebben.

Gewonde

Het slachtoffer werd onder andere met de kolf van een vuurwapen geslagen. Hij werd met een ambulance voor behandeling van zijn verwondingen naar een ziekenhuis vervoerd. Het wapen lag in de woonkamer en werd in beslag genomen. De aangehouden man werd overgebracht naar het politiebureau en zit nog vast.

To Top