112Vandaag

Provincies

ME grijpt in bij vechtpartij in Utrecht

ME grijpt in tijdens ongeregeld heden

Utrecht – In de nacht van zondag 31 december op maandag 1 januari heeft de Mobiele Eenheid (ME) ingegrepen bij een vechtpartij op de Gietijzerstraat.

Tijdens de surveillance zagen leden van de ME dat twee mannen op straat aan het vechten waren. Zij waren net uit een horecagelegenheid gezet. De agenten hebben het tweetal uit elkaar gehaald en weggestuurd. Zij bleven echter op straat aanwezig. Op dat moment kwamen nog meer mensen uit de horecagelegenheid en ontstond een grimmige sfeer. De groep begon met elkaar te vechten en moesten de ME’rs de mannen opnieuw uit elkaar halen. De agenten hebben hierbij hun wapenstok gebruikt. Een van de vechters, een man van 25 jaar uit Dronten, is aangehouden voor openbaar dronkenschap en het niet opvolgen van instructies.

To Top