112Vandaag

Noord-Holland

Man wacht op bus en wordt bedreigd met op een vuurwapen lijkend voorwerp

politiewagen

Hoofddorp – De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die op maandagmorgen plaatsvond op de Van Heuven Goedhartlaan in Hoofddorp. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook via 0800-7000.

Omstreeks 02.00 uur meldde zich een 35-jarige man uit Amstelveen bij de politie. Hij was juist overvallen bij een bushalte. Hier was hij bedreigd met een (mogelijk) vuurwapen door twee mannen. Hij moest onder andere zijn jas, portemonnee en GSM afgeven. Het slachtoffer raakte niet gewond bij de beroving.

De daders zijn negroïde mannen met een normaal postuur, een lengte van 1,75 en 1,90 meter en een leeftijd van ongeveer 20 jaar oud. Beiden hadden kort haar en droegen een zwarte jas en een donkere trainingsbroek.

To Top