112Vandaag

Noord-Brabant

Weer twee sloopauto’s uitgebrand in Veen

Sloopauto uitgebrand Veen

Veen – Voor de vierde nacht op rij zijn er sloopauto’s uitgebrand in Veen.

Sloopauto uitgebrand Veen

Rond 00:45 uur stond op de Grotestraat een sloopauto volledig in brand. De brandende auto stond een paar meter van een woning vandaan. De bewoner gebruikte een heftruck om de auto weg te duwen van zijn woning. De brandweer had de brand snel geblust.

In het publiek werd na de brand nog een vuurwerkcake afgestoken. Een jongen werd tijdens de brand aangehouden. Er was veel politie actief.

Sloopauto uitgebrand Veen

Rond 02:45 uur stond op de afgesloten parkeerplaats van Koopcentrum Duijzer aan de Groenweg een sloopauto in brand. De brand was moeilijk te blussen doordat de brandstoftank was lek geraakt. Hierbij werd niemand aangehouden.

Sloopauto uitgebrand Veen

Sloopauto uitgebrand Veen

To Top