112Vandaag

Noord-Brabant

Bedrijfsbus in brand gestoken in Den Bosch

Werkbus uitgebrand in Den Bosch

Den Bosch – Op de Klokkenlaan is in de nacht van vrijdag op zaterdagnacht een bus in vlammen op gegaan. Iets na 00:00 uur kreeg de brandweer de melding van een bus in brand. Bij aankomst van de brandweer stonden een bedrijfsbus en een personenauto in brand. De brandweer had de brand snel onder controle, maar des ondanks gingen beide
voertuigen verloren.

Werkbus uitgebrand in Den Bosch

Beide voertuigen stonden op de parkeerplaats van een van de flats aan de Klokkenlaan. Een bewoner van de flat hoorde rond twaalf uur glas gerinkel en ging vanaf de galerij een poolshoogte nemen wat er loos was. Volgens de getuige zouden er twee jongens bij de bus hebben gestaan die vermoedelijk een raam van de bedrijfsbus in geslagen, waarna de brand werd gesticht. De jongens zouden er lopend vandoor zijn gegaan.

Werkbus uitgebrand in Den Bosch

De politie gaat uit van brandstichting en heeft de branden in onderzoek. Het is het derde weekend op rij dat er branden zijn in Den Bosch. Of er een verband is tussen de branden is niet bekend, maar de politie heeft alle branden in onderzoek.

Werkbus uitgebrand in Den Bosch

Een bergingsbedrijf heeft de uitgebrande voertuigen afgevoerd.

To Top