112Vandaag

Noord-Brabant

Vuurwapens gevonden na rijden zonder rijbewijs in Oss

Agent met politiejas

Oss – Vrijdagochtend omstreeks 10.50 uur controleerde surveillerende agenten een voertuig op de Kromstraat. De bestuurder bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. De agenten zagen in het politiesysteem dat het de 3e keer is dat deze bestuurder werd gepakt voor het rijden zonder rijbewijs. Hierop is het voertuig in beslag genomen.

Toen een van de agenten in het voertuig van de verdachte wilde stappen om deze over te brengen naar het bureau zag hij dat er in het voertuig een vuurwapen lag. Direct heeft deze agent de bestuurder en passagier bevolen om op de grond te gaan liggen waarop ze zijn aangehouden.

Naar aanleiding van de vondst van dit vuurwapen is er direct in de woning van de verdachte een onderzoek ingesteld. Hier werd nog een vuurwapen aangetroffen met een redelijke hoeveelheid patronen.

De bestuurder van het voertuig zit op dit moment nog vast. Deze verdachte zal bij de rechter-commissaris worden voorgeleid. De passagier wist vermoedelijk niets van de wapens en is in vrijheid gesteld.

To Top