112Vandaag

Noord-Brabant

Overval met wapen op ALDI in Eersel

motoragent

Eersel – De politie zoekt getuigen van een gewapende overval die gepleegd werd op een supermarkt Aldi aan de Lindestraat. De overval gebeurde rond 20.45 uur. Er raakte niemand gewond.

Rond dat tijdstip waren enkele klanten en een medewerkster aanwezig. Er kwam een man de winkel binnengelopen met een masker voor zijn gezicht en een wapen in zijn hand. Hij maakte geld en sigaretten buit en ging er daarna vandoor.

Tips
De recherche is een vrijdagavond een onderzoek gestart. Er werd buurtonderzoek verricht, getuigen werden gehoord en agenten stelden camerabeelden veilig. Weet u iets over deze overval en heeft u nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Online melden kan ook via het onderstaande tipformulier.

To Top