112Vandaag

Noord-Holland

Verdachte (18) aangehouden voor poging inbraak in Hoofddorp

Hoofddorp – Op donderdagavond hield de politie een 18-jarige man uit Hoofddorp aan op verdenking van poging tot inbraak in een woning aan de Wilsonstraat in zijn woonplaats.

Omstreeks 18.30 uur kreeg de politie melding dat een getuige twee mannen bij een woning had zien ‘rommelen’ met een koevoet. Toen de politie ter plaatse kwam bleek er geprobeerd te zijn een raam open te breken. De inbrekers waren echter al vertrokken. Zij waren niet in de woning geweest en er was niets buit gemaakt.

De politie stelde een onderzoek in in de omgeving. Op basis van het door de getuige opgegeven signalement kon een van de verdachten worden aangehouden. De politie stelt een onderzoek in naar de inbraakpoging en de andere verdachte.

To Top