112Vandaag

Noord-Brabant

Pizzeria’s doelwit: twee overvallen met mes op één avond

Politieauto met zwaailicht

Roosendaal – Een man met een mes heeft donderdagavond rond 22.15 uur een afhaalpizzeria aan de Nieuwe Markt in Roosendaal overvallen. Hij bedreigde een medewerkster met het mes en ging er met een geldbedrag vandoor.

De overvaller kwam net na sluitingstijd het pizza afhaalrestaurant binnenlopen. Hij bedreigde het personeel met een mes en eiste geld. Na de beroving ging hij er vandoor met een onbekend geldbedrag. Hij droeg donkere kleding, een jas en een vest met een capuchon. Niemand raakte gewond. De politie zocht in de omgeving tevergeefs naar de dader. De recherche doet onderzoek.

 

Nog een overval met mes op pizzeria

Breda – Een man met een mes is donderdag 28 december 2017 omstreeks 22.45 uur een pizza afhaal restaurant op het Graaf Hendrik III plein binnen gedrongen. Hij bedreigde daarmee de medewerkers. Hij heeft een gering geldbedrag buit gemaakt.

De overvaller kwam de zaak binnen. Er waren op dat moment drie medewerkers aanwezig. De dader dreigde met een mes en eiste geld. Hij heeft een klein geldbedrag buit gemaakt. Hij droeg een grijze hoody en een korte rode broek met daaronder een grijze legging. Verder had hij sportieve werkschoenen aan. De politie heeft in de omgeving nog tevergeefs gezocht naar de dader. De recherche stelt een nader onderzoek in.

Tips

Burgers die tips hebben over deze overvallen kunnen dit doorgeven:

– via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden,

– via de opsporingstiplijn 0800-6070 of WhatsApp (0612207006),

– anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M,

– via het Team Criminele Inlichtingen in een vertrouwelijk gesprek op het nummer 079-3458999.

 

 

To Top