112Vandaag

Noord-Brabant

Schuur uitgebrand door zwaar vuurwerk in Werkendam: ‘de ruiten trilden’

brandweer

Werkendam – Een schuur aan de Lozestoep is woensdag 27 december 2017 omstreeks 21.35 uur vermoedelijk door zwaar afgestoken vuurwerk in brand gevlogen. De 96-jarige bewoner werd door een omstander gewaarschuwd en uit zijn woning gehaald. Op aanwijzing van omstanders is een 43-jarige man in zijn woning als verdachte aangehouden.

Tilburg
Rond 21.35 uur werd een gemeld dat een schuur aan de Lozestoep in brand stond. Terwijl brandweerlieden bezig waren met bluswerkzaamheden, werden de agenten ter plaatse aangesproken door omstanders. Zij vertelden dat ze harde vuurwerkknallen gehoord hadden. De ruiten trilden daardoor. Ze waren naar buiten gegaan. Een van hen herkende de man die het vuurwerk aan het afsteken was. Volgens de getuige had die man een PVC pijp vastgemaakt aan een paaltje. Agenten hebben vervolgens de door de omstanders bedoelde man in zijn woning als verdachte aangehouden.

To Top