112Vandaag

Provincies

Minderjarig meisje neergestoken door man (36)

politieagent bij ambulance

Den Haag – De politie ontving op maandag 25 december omstreeks 18.00 uur een melding van een steekincident in een woning aan de Roemer Visscherstraat. Een minderjarige bleek het slachtoffer. Agenten hielden een 36-jarige man uit Den Haag aan, als verdachte voor betrokkenheid bij het steekincident.

Ter plaatse troffen hulpverleners het slachtoffertje aan en vervoerden haar onmiddellijk naar het ziekenhuis. Direct startte de politie een onderzoek. Voor de woning troffen agenten de 36-jarige verdachte aan. Forensisch en tactisch rechercheurs verrichtten nader onderzoek in de woning. De verdachte zit vast en zijn betrokkenheid bij het steekincident wordt verder onderzocht. De politie vermoedt dat de aanleiding voor het steekincident in de relationele sfeer ligt.

To Top