112Vandaag

Noord-Brabant

Onderzoek naar dode vrouw Tilburg in volle gang

Dode in centrum van Tilburg

Tilburg – De politie trof zaterdagavond 23 december op de Hoogvensestraat het lichaam van een vrouw aan. Een Team Grootschalige Opsporing is opgestart en doet onderzoek naar het overlijden.

Een passant trof die avond rond 21.50 uur het lichaam aan in een steeg. Direct werden de hulpdiensten ingeschakeld. Hierbij werd duidelijk dat hulp niet meer mocht baten en de vrouw was overleden. De politie maakte een plaats delict en zette de omgeving ruim af om eventuele sporen veilig te stellen. De Forensische Opsporing verrichtte uitgebreid sporenonderzoek op het plaats delict. Op dit moment is de doodsoorzaak nog niet duidelijk, maar de politie houdt rekening met een misdrijf. Een schouw en een sectie zullen de aankomende dagen uit moeten wijzen waaraan de vrouw is overleden.

Team Grootschalige Opsporing
Diezelfde avond werd een Team Grootschalige Opsporing (TGO) opgericht. Dat betekent dat zo’n twintig rechercheurs zich fulltime met de zaak bezig houden. Er werden direct getuigen gehoord en er werd een buurtonderzoek gedaan. Uiteraard worden ook alle beschikbare bewakingsbeelden nauwkeurig bestudeerd in de zoektocht naar een mogelijke dader en het antwoord op de vraag wat aan het incident vooraf ging.

Getuigen
De politie is op zoek naar mensen die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen.

To Top