112Vandaag

Noord-Holland

Man gewond aan hoofd na straatroof in Weesp

politieagent en ambulancebroeder

Weesp – Op zaterdag 23 december vond een straatroof plaats, waarbij een auto werd vernield en een man gewond raakte. De politie zoekt getuigen.

Rond 20.15 uur kwam een melding van een vechtpartij tussen twee groepen jongeren bij het Stationsplein. Agenten gingen erheen en troffen een gewonde man aan. Hij vertelde dat hij met wat vrienden en zijn auto op de parkeerplaats naast het station stond toen er twee jongens aankwamen die zijn jas en geld wilden hebben. De man gaf hier geen gehoor aan, waarna hij in een gevecht met de verdachten belandde. Vanuit het station kwamen meer onbekende jongens aanrennen, die het slachtoffer ook sloegen. Hierbij werd hij onder andere met een metalen voorwerp op zijn hoofd geslagen. Het slachtoffer en zijn vrienden wisten hierna toch de auto te starten en weg te rijden. De verdachten zagen hierbij nog de kans om een ruit in te slaan. Het slachtoffer liep letsel op aan zijn hoofd. Er werd nog niemand aangehouden, maar de politie doet onderzoek.

Iets gezien?
Heeft u iets gezien of heeft u meer informatie over de verdachten, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

To Top