112Vandaag

Noord-Brabant

Illegaal vuurwerk in beslag genomen bij broertjes 14 en 17 jaar oud

Prinsenbeek – De politie heeft zaterdagochtend 23 december bij twee jongens (14 en 17 jaar oud) uit Prinsenbeek illegaal vuurwerk in beslag genomen. Het tweetal had het vuurwerk vermoedelijk via internet besteld en per post laten bezorgen.

Agenten vonden het vuurwerk in een kledingkast in de ouderlijke woning. Tussen de partij vuurwerk zaten onder andere de beruchte Cobra’s. Alles is in beslag genomen en door een gespecialiseerd bedrijf afgevoerd.

Politieteam
Een speciaal politieteam speurt naar online kopers en verkopers van illegaal vuurwerk. Kopers kunnen rekenen op persoonlijke aandacht en bezoek van de politie. Websites of social media-accounts worden uit de lucht gehaald. Verkopers worden strafrechtelijk aangepakt. Ook op internet ben je niet anoniem!

Melden
Heeft u tips met betrekking tot de, levensgevaarlijke, opslag van illegaal vuurwerk? Neem contact op met de politie. Dat kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. U kunt ook een tipformulier invullen.

To Top