112Vandaag

Noord-Brabant

Fietser (23) alsnog overleden aan verwondingen na aanrijding in Vught

De 23-jarige fietser die op woensdagavond 13 december 2017 ernstig gewond raakte bij een aanrijding op de Helvoirtseweg in Vught is vandaag aan zijn verwondingen in het ziekenhuis overleden. Dat laat de politie weten.

Aanrijding
Het ongeval gebeurde rond 22:30 uur op de Helvoirtseweg nabij het spoorwegovergang. Een automobilist schepte een fietser waarna de man tientallen meters verderop belandde. Omstanders verleende direct eerste hulp. Het ambulancepersoneel werd bijgestaan door het Mobiel Medisch Team. De fietser is toen buiten bewustzijn overgebracht naar het Elisabeth Ziekenhuis.

Getuigen verklaarde dat de auto met hoge snelheid over de A2 reed en later tegen het verkeer in reed op de Helvoirtseweg. De bestuurder is aangehouden door de politie. De Verkeersongevallen Analyse van de politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan. De weg was in beide richtingen afgesloten.

Onderzoek

De politie laat ook weten nog volop bezig te zijn met het onderzoek naar het verkeersongeval.

To Top