112Vandaag

Flevoland

Vervolg onderzoek dodelijke steekpartij van 15-jarige jongen in Almere

Recherchejas

Almere – Op dinsdag 12 december vond een dodelijke steekpartij plaats op de busbaan ter hoogte van de Tweede Pirellibrug. Een jongen van vijftien kwam daarbij om het leven. Vlak vóór de steekpartij vond in de buurt nog een incident plaats. Hierbij was een klein groepje personen betrokken die onenigheid met elkaar leek te hebben. De politie vraagt hulp bij het onderzoek naar beide incidenten.

Molenbuurt Noord

Het incident voorafgaand aan de steekpartij vond plaats ter hoogte van de bushalte ‘Molenbuurt Noord’ aan de Stellingmolenstraat/Walmolenstraat en de bushalte ‘Bouwmeesterbuurt West’ gelegen aan het Kromhoutpad.

Oproep

De politie zoekt naar mensen die zich op 12 december tussen 18.00-18.40 uur bevonden bij de bushaltes Molenbuurt Noord, Bouwmeesterbuurt Oost en Bouwmeesterbuurt west, in beide richtingen. Ook mensen die op de weg of in de bus zaten tussen Molenbuurt Noord en FBK-Sportpark Almere buiten, worden opgeroepen zich te melden wanneer zij denken iets bijzonders gezien te hebben.

Uw tips!
Hebt u iets gezien? Of was u op deze route tussen 18.00-18.40? Dan komt de politie graag in contact via 0900-8844 of via het online tipformulier. Anoniem melden kan ook via 0800-7000 of via M-online.

To Top