112Vandaag

Noord-Holland

Mannen schuilen voor regen en worden neergestoken, politie zoekt getuigen

ambulance en politie

Amsterdam – De politie is op zoek naar getuigen van een steekincident dat heeft plaatsgevonden op de hoek van het Azartplein kruising Sumatrakade. Dit gebeurde op zondag 19 november omstreeks 18:15 uur.

De twee slachtoffers stonden te schuilen voor de regen bij de onderdoorgang ter hoogte van de yoga-studio, toen zij vermoedelijk in conflict raakten met twee andere mannen. De twee slachtoffers zijn met verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

De recherche heeft een onderzoek ingesteld en komt daarom graag in contact met iedereen die mogelijk iets heeft opgemerkt rond het steekincident of die meer informatie heeft over de achtergronden.

Heeft u informatie? Dan kunt u contact opnemen met de afdeling districtsrecherche Oost via het telefoonnummer 0900-8844. Het is ook mogelijk om uw informatie anoniem door te geven via het telefoonnummer Meld Misdaad Anoniem op: 0800-7000.

To Top