112Vandaag

Provincies

Specifieke getuige gezocht van frontale aanrijding in Ritthem waarbij twee kinderen overleden

Ritthem – De politie zoekt een specifieke getuige van de frontale aanrijding op de Sloeweg van 12 december 2017 waarbij twee kinderen zijn overleden.

Uit het onderzoek komt naar voren dat een vrachtwagenchauffeur mogelijk betrokken is geweest bij het ongeval. De auto heeft vermoedelijk voor de frontale botsing de oplegger aan de linkerzijde geraakt. Er zou schade zijn. De oplegger heeft zeilen aan de zijkanten en aan de achterzijde van deze oplegger zitten twee lichtkleurige cq aluminium deuren. De politie wil graag in contact komen met de chauffeur die mogelijk getuige van de aanrijding is geweest.

Aanrijding
De hulpdiensten kregen op dinsdag 12 december rond 7.45 uur een melding van een ongeval. Daarbij zouden twee auto’s op elkaar gebotst zijn. In een van die auto’s, komende vanuit de richting Terneuzen, zat een moeder met haar twee jonge kinderen. Deze auto is door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft beland en botste daarbij frontaal de tegemoet komende auto.

Onderzoek
Het onderzoek wordt voortgezet. Informatie over deze aanrijding kunt u geven via 0900 – 8844, via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. U kunt ook een tipformulier invullen.

To Top