112Vandaag

Gelderland

Tankauto met diesel op de kop in de sloot in Dreumel

Dreumel – Een vrachtwagen belandde maandagmorgen met zijn gehele combinatie op de kop in de sloot. De vrachtwagen vervoerde diesel, de tanker zat nog halfvol.

Foto: Bart Meesters

De chauffeur was onderweg vanuit Heerewaarden op weg naar Beneden-Leeuwen. Op de Van Heemstraweg ging het mis en belandde hij in de berm, de corrigerende stuurkunsten van de chauffeur waren niet voldoende om de tanker terug de weg op te krijgen en belandde in de sloot.

Foto: Bart Meesters

Voor het eenzijdig ongeval rukte veel hulpdiensten uit naar Dreumel. De chauffeur is een jongeman uit Zoelmond. De politie laat weten dat de man uit zijn vrachtwagen is gehaald en overgebracht naar een ziekenhuis, volgens de dienders vielen de verwondingen mee.

 

Het wegdek is na het ongeval vrijgemaakt van vuiligheid. Daarna werd de tanker geborgen en afgevoerd.

 

 

To Top