112Vandaag

Gelderland

Politie onderzoekt beroving in winkel in Nijkerkerveen

Politieagent

Nijkerkerveen – De politie is op zoek naar man die op zaterdag 16 december rond 17.40 uur iemand in een winkel in Nijkerkerveen heeft beroofd van zijn portemonnee.

Het slachtoffer (een 21-jarige man uit Nijkerkerveen)  stond in een winkel aan de Van Noortstraat in Nijkerkerveen toen de man plotseling een vuurwapen (of iets wat daar op leek) liet zien; hij wilde zijn portemonnee hebben. Die werd afgegeven waarop de dader er vandoor ging. Er is nog wel naar hem gezocht, maar zonder succes.

Getuige

Wellicht kun u helpen. De signalementen zijn weliswaar niet heel uitgebreid (de man had zijn gezicht voor het grootste deel verborgen achter een muts en een sjaal en hij droeg een grijs vest, trui of sweater met een capuchon), maar misschien heeft u toch iets gezien waarmee de politie is geholpen. Bel dan met de politie op 0900-8844 of –als u anoniem wil blijven- met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

To Top