112Vandaag

Noord-Brabant

Politie arresteert verdachten voor ernstige mishandeling van 16-jarige jongen in Valkenswaard

ambulance

Valkenswaard – De politie hield woensdag en donderdag vier verdachten aan voor een ernstige mishandeling op de Markt in Valkenswaard.

Daar werd in de vroege ochtend van zondag 3 december een 16-jarige jongen uit Waalre op straat in elkaar geschopt en geslagen. Eerder op de avond was er een conflict geweest in één van de kroegen aan de Markt in Valkenswaard. Dat leek echter gesust. Toen het slachtoffer rond 1.50 uur echter over straat liep, werd hij bestormd door een groepje jongens. Zij sloegen en schopten hem zo hard dat hij kort het bewustzijn verloor. Daarna gingen de aanvallers er snel vandoor.
Het slachtoffer werd door een ambulance nagekeken en overgebracht naar het MMC in Veldhoven. In het ziekenhuis bleek het slachtoffer een hersenschudding te hebben en diverse schrammen en bulten.

Aanhoudingen
Door de politie in Valkenswaard werd een onderzoek gestart en zijn diverse getuigen gehoord. Naar aanleiding van dit onderzoek werden woensdag en donderdag 13 en 14 december vier verdachten aangehouden. Het gaat om jongens uit Valkenswaard tussen de 16 en 18 jaar oud. Alle jongens zitten nog vast en het onderzoek loopt nog.

To Top