112Vandaag

Buitenland

Keukenmes niet voldoende voor gratis fles Smirnoff Ice

Smirnoff Ice

Een supermarkt aan de Stenenbrug in Borgerhout (België) werd woensdagmiddag het slachtoffer van een poging tot diefstal. Een opmerkzame kassabediende merkte op dat een klant probeerde een fles Smirnoff Ice te stelen.

Toen hij de 31-jarige man hierop aansprak bij de kassa haalde deze een groot keukenmes boven. In de schermutseling die hierop volgde, raakte de jas van de kassabediende beschadigd. Deze kon echter de arm van de verdachte vastklemmen, waarop de bedrijfsleider hem het mes afnam. Bij aankomst van de politie bleek de verdachte bekend voor dronkenschap, belaging, wapenbezit en meerdere gevallen van slagen en verwondingen. Het mes werd in beslag genomen en de man werd gearresteerd.

To Top