112Vandaag

Provincies

Fietser ernstig gewond na aanrijding in Utrecht

Politieauto met zwaailicht

Utrecht – Woensdagavond 13 december raakte een 27-jarige fietser uit Utrecht ernstig gewond na een aanrijding met een auto op de Kardinaal de Jongweg. Agenten hielden de 23-jarige automobilist uit Zeist als verdachte aan.

Rond 23.50 uur ontstond de aanrijding op de kruising van de Kardinaal de Jongweg en de van Lieflandlaan. De Utrechter kwam ten val en was bewusteloos. Hulpdiensten ontfermden zich over hem. Met ernstig hoofdletsel nam de ambulance hem mee naar een ziekenhuis. De automobilist werd als verdachte aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Hij zit vast voor nader onderzoek.

Getuigen gezocht
Het Tactisch Verkeersteam is een onderzoek gestart naar de toedracht van de aanrijding. Getuigen die de aanrijding daadwerkelijk gezien hebben, wordt verzocht zich te melden. Dit kan via 0900-8844 of via onderstaand meldformulier.

To Top