112Vandaag

Noord-Holland

Man uit Vlijmen bedreigd met vuurwapen in Breda

politiewagen

Breda – Een 28-jarige man uit Vlijmen is woensdagavond 13 december rond 19.34 uur op de Willem Alexanderstraat beroofd. Zijn tas en horloge werden van hem afgenomen door twee mannen. Daarbij werd het slachtoffer ook mishandeld.

De man kwam vanuit de Margrietstraat gelopen, omdat het regende had de man een opvallende rode paraplu opgestoken met daarop het logo van telefoonprovider Vodafone. Op de Willem Alexanderstraat werd hij ingehaald door een van de daders. Deze richtte een vuurwapen op de man. Ook achter hem dook een man op en die sloeg hem op zijn hoofd. Vervolgens werden zijn tas en horloge van hem afgenomen. Het duo ging er vervolgens te voet vandoor via de Margrietstraat in de richting van de Markendaalseweg.

Signalement

Het slachtoffer gaf een uitgebreid signalement van de twee daders. Dader 1 (de man met het vuurwapen): man, zeer donkere huidskleur, 1.80-1.90 meter lang, smal gezicht, dun snorretje. De man droeg een zware jas, mogelijk van het merk Canada Goose. De capuchon van de man had hij over zijn hoofd getrokken. Dader 2: man, zeer donkere huidskleur, 1.80-1.90 meter lang, hij had zijn gezicht bedekt met de kraag van zijn jas.

Getuigen

De politie is op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen.

To Top