112Vandaag

Noord-Brabant

Politie doet onderzoek naar een autobranden in Bavel en Breda

uniform politie

Breda / Bavel

De politie doet onderzoek naar een autobrand in Bavel en Breda. In de nacht van maandag 11 op dinsdag 12 december stonden in beide plaatsen een auto in brand. Er wordt in beide gevallen rekening gehouden met brandstichting. Er zijn geen aanwijzingen dat de branden met elkaar in verband staan.

Op de Daalakker in Bavel stond rond 00.20 uur een auto in de brand. Omdat de brandende auto onder een carport stond, werden ook de buren uit de woning gehaald. De brandweer heeft voorkomen dat de brand oversloeg op het huis.

Op de Biehoeve in Breda stond even na 02.00 uur een auto in de brand. Door de brand raakten ook de woning en de aangrenzende garage beschadigd.

Getuigen
De politie onderzoekt de branden en roept getuigen op zich via 0900 – 8844 te melden. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.

To Top