112Vandaag

Provincies

Broertje en zusje overleden na ongeval in Ritthem

Ritthem – Op de Sloeweg ter hoogte van Ritthem zijn vanochtend twee auto’s frontaal op elkaar gereden. Daarbij is een kindje overleden. Een ander kind raakte zwaargewond en overleed later in het ziekenhuis.

De hulpdiensten kregen op dinsdag 12 december rond 7.45 uur een melding van een ongeval. Daarbij zouden twee auto’s op elkaar gebotst zijn. In een van die auto’s, komende vanuit de richting Terneuzen, zat een moeder met haar twee jonge kinderen. Deze auto is door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft beland en botste daarbij frontaal de tegemoet komende auto. Een van de kinderen, een 2-jarig jongetje is ter plekke overleden. De vrouw en het andere kind, een meisje (5 jaar oud) raakten gewond. Beide zijn bevrijd uit de auto en gewond afgevoerd naar het ziekenhuis. Ook de bestuurder van de tegemoet komende auto raakte gewond en ook hij is naar het ziekenhuis gebracht.

Het 5-jarige meisje overleed later die middag in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

Onderzoek
De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. De weg is daarom afgesloten. Ook vraagt de politie getuigen zich te melden via 0900 – 8844 te melden of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. U kunt ook een tipformulier invullen.

To Top