112Vandaag

Noord-Holland

Scheurende inbrekers (22 en 17) van snelweg geplukt in Tilburg

Politie auto met zwaailichten

Tilburg

Drie mannen die in een auto zaten waarin ook inbrekerswerktuig werd gevonden zijn aangehouden.

Surveillerende agenten zagen een hard rijdende auto op de Turnhoutsebaan in Goirle. Zij volgden de auto die hard bleef rijden ondanks het aangevroren en spekgladde wegdek. De bestuurder reed de A58 op richting Den Bosch. De auto reed minstens 180 kilometer per uur. De agenten waarschuwden andere eenheden voor assistentie. De auto draaide de Burgemeester Bechtweg op en werd daar door een andere politie eenheid opgewacht. Bij het tankstation stopte de snelheidsduivel. Bij controle bleken alle drie de inzittenden bekenden van de politie te zijn. De bestuurder (22) had geen rijbewijs bij zich. De auto werd doorzocht en daarbij vonden de agenten inbrekersgereedschap. De spullen zijn in beslag genomen. Alle drie de inzittenden (22, 17, 17) zijn aangehouden.

To Top