Bestuurder ontsnapt aan dood bij ongeval in Den Bosch - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Bestuurder ontsnapt aan dood bij ongeval in Den Bosch

Een bestuurder is zaterdag op zondagnacht aan de dood ontsnapt in Den Bosch.

Rond 00:45 uur verloor de bestuurder de controle over zijn auto door gladheid.

De meters lange durende crash gebeurde op de Zandzuigerstraat in Den Bosch. Op de brug boven De Dieze verloor de bestuurder de macht over het stuur waarna hij eerst een lantaarn ramde en vervolgens tientallen meters verderop tot stilstand kwam tegen een boom. Meteen brak er brand uit na het ongeval, de bestuurder kon nog net op tijd uit zijn auto komen. Wonder boven wonder raakte de bestuurder niet gewond.

De weg lag bezaaid met brokstukken. De gemeente heeft de weg opgeruimd en gestrooid.

To Top