112Vandaag

Noord-Brabant

Voetstappen in de sneeuw verraadt dieven in Den Bosch

Diensthond

De politie hield zaterdag rond 2.05 uur een 25-jarige man en een 16-jarige jongen uit ’s-Hertogenbosch aan op een bouwterrein aan de Dirk Hartogstraat. De twee worden verdacht van diefstal. Een getuige alarmeerde de politie toen hij de twee het bouwterrein zag opgaan. Agenten konden de verdachten vinden door sporen in de sneeuw en de inzet van een diensthond. Op de plek waar de twee werden aangehouden werd ook elektriciteitskabel aangetroffen. De twee zijn de cel ingegaan voor verder onderzoek.

Verdacht gedrag

Door de alerte reactie van een burger werd hier mogelijk een diefstal voorkomen. Bent u getuige van een verdachte situatie? Ziet u verdacht gedrag of een strafbaar feit gebeuren? Is er direct hulp nodig? Meld het ons via 112. Wij beoordelen dan wat de mogelijkheden zijn om actie te ondernemen.

To Top