112Vandaag

Noord-Brabant

Tilburger gewond omdat hij een gedrogeerde voetganger moet ontwijken

agenten

Tilburg

Een 24 jarige Tilburger raakte afgelopen nacht gewond toen hij met zijn auto tegen een boom reed. De man was daartoe genoodzaakt omdat er voor hem plots iemand de weg op liep.

Om 02.50 uur reed de Tilburger in zijn auto over de Rueckertbaan in Tilburg. Vanuit het niets liep er plots een man de weg op. Om die te ontwijken stuurde de Tilburger de berm in en raakte daarbij een boom. Hij liep verwondingen op aan zijn schouders en ribben. Getuigen, die het voorval hadden zien gebeuren stopten en hielden de voetganger ter plaatse. Deze 26 jarige inwoner van Oosterhout bleek nauwelijks aanspreekbaar, vermoedelijk ingegeven door drugsgebruik. Hij werd aangehouden voor het veroorzaken van een aanrijding.

To Top