112Vandaag

Noord-Brabant

Man wordt bij verkeersruzie geslagen en bestolen in Breda, politie zoekt getuigen

agenten

Een 51 jarige inwoner van Breda is maandag 4 december op de Nieuwe Kadijk in Breda mishandeld en bestolen nadat hij een medeweggebruiker op diens verkeersgedrag wees. De politie hoopt op getuigen die het voorval hebben zien gebeuren.

Rond 15.45 uur reed de man in zijn witte bestelbus vanuit de richting Teteringen in de richting van Prinsenbeek. Bij een wegversmalling op de Nieuwe Kadijk, net voor de kruising met de Doornboslaan, wordt hij dan met hoge snelheid links ingehaald en afgesneden door een andere witte bestelbus met veelkleurige reclame op de zijkanten. Een stukje verderop komen beide auto’s bij het verkeerslicht naast elkaar te staan. Het slachtoffer maakt van deze gelegenheid gebruik en opent zijn raam om de bestuurder op zijn inhaalgedrag aan te spreken. Die stapt echter meteen uit, loopt op de Bredanaar af en stompt hem door het enkele keren in het gezicht. Een derde man voegt zich dan nog bij het tweetal en roept naar het slachtoffer ‘dat zij hem weten te wonen’. Deze laatste man behoorde mogelijk bij een grijze Mercedes. Dan stappen de mannen weer in en rijden weg. Korte tijd later merkt het slachtoffer dat zijn portemonnee, die bij zijn stuur op het dashboard lag, was weggenomen. Het slachtoffer deed aangifte van de diefstal en de mishandeling bij de politie.

De politie is op zoek naar getuigen van het voorval.
Mocht u iets gezien hebben. Meld dat dan:
– via de banner onder dit bericht
– via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden,
– via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006),
– of anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M

To Top