112Vandaag

Provincies

66-jarige vrouw in eigen huis overvallen door drie mannen in Rotterdam

Agent met politiejas

Rotterdam

De politie is een onderzoek gestart naar een woningoverval op het Wolphaertshof. Drie jongemannen wisten daar donderdagavond een woning binnen te dringen. Zij bedreigden de bewoonster met een slagwapen en doorzochten de woning. Het slachtoffer raakte niet gewond, maar is wel erg geschrokken. Haar is slachtofferhulp aangeboden.
De 66-jarige bewoonster werd rond half acht verrast door de drie overvallers. Zij zat televisie te kijken toen ze wat gestommel hoorde. En plots stonden er drie mannen in haar woonkamer. Onder bedreiging van een slagwapen werd zij gesommeerd op de grond te gaan liggen. Een overvaller bleef bij haar, de andere twee doorzochten haar woning.

Nadat alle kasten waren opgetrokken en lades bekeken, gingen de overvallers er vandoor met geld en persoonlijke spullen van de bewoonster. Zij belde daarna de politie.

De overvallers waren volgens het slachtoffer niet oud. Zij schatte het drietal rond de 17 jaar oud. Ze waren licht getint en geheel in donker gekleed. Hun gezichten heeft ze niet goed kunnen zien, want deze hadden ze bedekt en ze droegen een capuchon. De politie heeft na de melding nog wat mensen in de omgeving gecontroleerd. Helaas werden de gewetenloze overvallers niet meer gevonden.

Informatie
De drie kwamen vermoedelijk binnen via een raam op de begane grond, aan de voorzijde van de woning op het Wolphaertshof. Wie heeft het drietal gezien? Misschien liepen zij opvallend rond voordat zij naar binnen klommen of heeft iemand hen gezien tijdens hun vlucht. Alle informatie is welkom. U kunt dit doorgeven via 0900-8844, anoniem via 0800-7000 of via onderstaand tipformulier.

To Top