112Vandaag

Noord-Holland

Man negeert rood verkeerslicht, rijdt zonder rijbewijs en geeft valse naam op na staandehouding

politie controleert voertuig

Zwanenburg – Op woensdagmiddag heeft de politie een 30-jarige Haarlemmer aangehouden voor het rijden zonder rijbewijs. Ook negeerde de man een rood verkeerslicht en gaf hij een valse naam op.

Agenten hielden op de Dennenlaan een verkeerscontrole en zagen rond 16.55 uur een automobilist door het rode verkeerslicht rijden. Hierop werd besloten de auto aan de kant te zetten en de man staande te houden. De bestuurder kon zich niet identificeren en gaf zijn naam op. De politie vertrouwde het niet en bij controle bleek dat de man de naam van zijn broer had opgegeven. Toen de agenten hem hiermee confronteerden besloot hij toch zijn eigen naam op te geven en bekende direct niet in het bezit te zijn van een rijbewijs.

De Haarlemmer werd aangehouden en werd bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs en het negeren van het rode verkeerslicht.

To Top