112Vandaag

Noord-Holland

Man gewond nadat hij door een onbekende man werd neergestoken, politie zoekt getuigen

logo

Hoofddorp – Een 17-jarige jongen uit Rijsenhout raakte woensdagavond gewond nadat hij door een onbekende man werd neergestoken. Dit gebeurde rond 20.30 uur op het Rosenholmpad.

Het slachtoffer liep even daarvoor met een vriend over het fietspad toen zij op de dader stuitte. Er ontstond door onbekende reden een conflict tussen het drietal. Het slachtoffer en de onbekende man raakte met elkaar in gevecht toen de man ineens een steekwapen trok. De man stak het slachtoffer en vluchtte daarna op een zwarte opoefiets in onbekende richting.

De gealarmeerde politie maakte direct een zoekslag in de omgeving, echter werd de verdachte niet aangetroffen. Getuigen konden de man als volgt omschrijven; tussen de 17 en 20 jaar, fors postuur, Aziatisch uiterlijk, donker, kort haar en een zwarte jas.

Bent u getuige geweest van het incident of heeft u rond het tijdstip van het incident iets verdachts gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.

To Top